L’ATAP va fer la seva primera petjada al MERCAT SOCIAL la campanya de Nadal del 2017 conjuntament amb el taller terapèutic Arc de Sant Martí de la comunitat ELS AVETS de Moià, com a entitats membres d’EL MERCAT SOCIAL.
Dins el taller d’ocupació terapèutica tenen com a finalitat atendre i donar feina a persones afectades de disminució física i/o psíquica, que estan en edat laboral.
Els nois/ies del centre duen a terme els treballs d’elaboració de productes artesans decoració per la llar… i l’ATAP fa tota la gestió i logística donant ocupació aquelles persones que ho necessiten. És una iniciativa social que té com a objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb exclusió social i laboral.
El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats.
Les entitats que ofereixen els seus productes i serveis a El Mercat Social treballen principalment per:
Desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida d’infants, joves, gent gran, persones amb malalties, etc.
Promoure activament la inserció social i laboral de col·lectius més vulnerables.
Treballem col·laborativament amb entitats per a posar al teu abast els millors productes i serveis i promoure i difondre la compra social i el consum responsable.
El Mercat Social és una iniciativa que ha posat en marxa la Federació Catalana de Voluntariat Social.

La compra que m’agrada.
Comprar a El Mercat Social és fàcil i agradable.
La compra que m’implica.
Amb la teva compra t’impliques en la construcció d’una societat més justa i sostenible.
La compra que ajuda.
Tots els productes i serveis que trobaràs a El Mercat Social provenen d’entitats socials sense ànim de lucre, d’empreses d’inserció i de centres especials de treball.
La millor manera de regalar.
Si has de fer un regal a alguna persona, compra a El Mercat Social.
Agrupem en l’actualitat 29 entitats socials, més de 200 productes i serveis i prop de 5.000 usuaris que fan possible els productes i serveis:

Mercat d'entitats de Calders

Mercat d’entitat Calders

Regals fets a mà

Regals fets a mà