Parella lingüística

Des de l’ATAP i gràcies als nostres voluntaris, podem dur a terme un servei d’acompanyament anomenat parelles lingüístiques per aquelles persones que tenen ganes de reforçar la llengua catalana, els posem en contacte amb persones voluntàries per poder dur a terme trobades setmanals, quinzenals, etc., per poder parlar del què vulguin en català.

Servei de mentoria

Per a totes aquelles persones que senten la necessitat d’ajudar, també oferim el servei de mentoria, acompanyament a persones migrades per treballar tres eixos principals: coneixement entorn, coneixement de la llengua, coneixement de la cultura.

Perquè a tots ens agradaria si anessim a un país estranger tenir algú que ens mostri el lloc on anem a viure.

Servei de traduccions lingüístiques

El Consell Comarcal del Bages, vistes les mancances i els preus elevats en els serveis de traduccions lingüístiques fa una partida anual per poder oferir un servei de qualitat a un cost reduït per escoles, instituts o serveis socials del Bages, gràcies a una ajuda i la contractació del servei a una entitat sense ànim de lucre, i així poder donar aquest servei de forma ràpida i amb qualitat.

Aquest 2022 vàrem licitar per la contractació del servei de traduccions i interpretació del Consell Comarcal i vàrem guanyar, això ens permet poder donar suport i acompanyament en tots els casos, sobretot arrel de la guerra entre Rusia i Ucraïna de totes aquelles families que han arribat a Catalunya (Bages i Moianès) poder donar un acompanyament de qualitat.

Enguany també i arrel de la col.laboració amb l’entitat Fundació de Cardiopaties Congènites CorAvant de Barcelona tenir una persona contractada per poder oferir aquest acompanyament a totes les families que han arribat degut al conflicte al seu país i se’ls hi fa un acompanyament acurat les 24h amb un servei de traductor i intèrpret a part del seguiment psicològic. Des de CorAvant fan la localització de la familia d’acollida i el suport emocional en tot moment.

Estudiants en pràctiques

Estudiants de grau mig o superior del Bages poden cursar les pràctiques amb nosaltres.

Per més informació: atap.calders@gmail.com o bé al telèfon 628662274 demaneu per la Mireia.