Activitats

A l’Atap fem diferents activitats obertes per a tothom. Per més informació ja sabeu on som.

Txi-Kung amb l’Alba Camprubí

Alba Camprubí

Respirar és viure

Si la natura és sàvia i nosaltres som éssers de la natura, aleshores nosaltres també som savis.

Mitjançant el Txi Kung acompanyo a connectar amb la pròpia saviesa innata de cada ser.

Si sabem que aparells com la TV o la radio o inclús el mòbil poden reproduir les senyals que li arriben per l’aire, sabem que nosaltres com a receptors i emissors també usem a diari aquest canal?

Soc monitora de Txi Kung – Qi Gong formada en aquesta medicina xinesa del moviment a l’escola Kinergia amb Àngel Busquets. En els sistemes d’exercicis següents: 6 sons terapèutics, caminades terapèutiques Guo Lin, automassatge xinès Dao Yin, “Wu Qin Xi” el joc dels 5 animals, “I Chuan Txi Kung” tècniques per fomentar la capacitat de la ment, l’art del Liang Gong, Mawangdui, estiraments d’opertura de meridians, moviments energètics Yi Jin Jing, Wu Dang Qi Gong, “Dzeyuan” el Txi Kung de la Nube Púrpura, les 8 joies “Ba Duan Ging”, Luohan Gong, exercicis de tonificació vital, diverses meditacions i exercicis de consciència respiratòria.

Qi Gong de la dona (Nu Zi Gong) a l’Institut Qi Gong de Barcelona amb Núria Leonelli

Practicant de Qi Gong des del 2004 i impartint classes des de 2014.

Mitjançant la respiració, el moviment i el pensament connectem amb la nostra pròpia energia vital en relació amb l’energia que ens envolta. L’anomenat microcosmos en el gran macrocosmos com les diferents tradicions i cultures ens ha descrit. Amb la practica del Txi Kung cultivem la pròpia energia vital. Permetent desbloquejar i nodrir els meridians energètics per on circula l’energia a través del nostre cos. Regenerant i renovant els òrgans interns, la sang, els ossos i els teixits, etc.

El Txi Kung facilita que tot el procés energètic es produeixi segons el que està establert i que per tant la nostra energia flueixi en un ritme natural. Per tant, és una eina idònia per mantenir un estat d’equilibri així com per a poder recuperar-lo en cas de mancança.  Personalment em va resultar molt inspirador combinar a occident una practica de treball físic suau que inclou la vessant energètica. Pràcticament des de l’any 1999 (als 20 anys) vaig intuir i visualitzar per primer cop de forma conscient i adulta l’energia vital corporal. Des d’aleshores i buscant afinitats amb les persones he volgut seguir descobrint i formant part de manera conscient d’aquest mar d’energia en el qual ens movem.

Fisioteràpia a càrrec de l’Albert Capdevila

Ja farà dos anys vam iniciar el projecte de fisioteràpia amb l’Albert Capdevila, si necessiteu o voleu demanar hora podeu fer-ho per mail i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Fisioteràpia amb l’Albert Capdevila