LA CISTELLA DEL MOIANÈS

La CISTELLA DEL MOIANÈS és una iniciativa social que té com a objectiu abastir la població amb la necessitat d’ajuda per fer la compra setmanal, a través de la venda i el lliurament a domicili d’aliments ecològics de temporada i de proximitat . També volem oferir altres productes de qualitat, ecològics o artesans que complementin la compra setmanal de les llars dels nostres socis i usuaris.
Amb aquest servei podem aconseguir posar a l’abast de tothom, la facilitat de tenir a la porta de casa aquests productes.
La promotora de La CISTELLA DEL MOIANÈS (eco-pro) és l’Associació de Treballs d’Atenció a les Persones (ATAP), entitat sense ànim de lucre constituïda al 2014. Amb seu a Calders (el Moianès) i el seu àmbit d’actuació es circumscriu a la comarca del Moianès i el Bages. Actualment, l’ATAP gestiona diferents serveis adreçats a l’atenció d’aquest col·lectiu que s’emmarquen en l’àmbit social i laboral, el lleure i l’atenció a les persones necessitades
Al Novembre del 2016 donen els primers passos al projecte de la CISTELLA DEL MOIANÈS (eco-pro) gràcies a la col·laboració amb mengemBAGES amb la venda de peix fresc, fruita i verdures ecològiques i de proximitat .
Amb dos anys s’augmenta amb llistats de productes gràcies a la col·laboració amb d’altres proveïdors d’horta ecològica, embotits artesans i actualment productes ECO xocolates, arròs, iogurts, pizzes, bolets deshidratats… en aquests moments ja col·laborem amb 6 proveïdors. El projecte enfila el camí de la consolidació tant del punt de vista de servei a la població com des de l’àmbit de la integració sociolaboral.
Actualment la CISTELLA DEL MOIANÈS compta amb un equip de persones especialment motivat per tirar endavant el projecte. Creiem que treballar seguint criteris de proximitat, aporta un munt d’avantatges tant als nostres socis i usuaris com als qui hi treballem i també a l’entorn natural.

COM FUNCIONA LA CISTELLA?

Cada divendres rebràs un correu amb el llistat dels productes ecològics i de proximitat: Peix, verdura, fruita, iogurts, xocolates, pizzes, conserves…
S’ha de fer una llista dels productes que desitgis de cada proveïdor amb el preu al costat i retornar-la com a molt tard el dimarts a la nit. El dijous de la mateixa setmana serà entregada la comanda a la porta del teu domicili si ets soci i, si no ets soci, caldrà recollir-la a la seu de l’ATAP (Plaça Major 6 Baixos de Calders) Les comandes es poden venir a recollir a partir de les 17:00h i seran repartides a casa fins les 20:30 o a convenir, sempre garantint la conservació dels productes i la seva qualitat.

T’INTERESSA?
comandes@atap.cat
938308030 / 629782243